Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با اشاره به ضرورت تلاش همه دستگاه‌ها برای اجرای طرح حد نگار در این استان، گفت: اجرای طرح حد نگار تا حد زیادی از گسترش حاشیه‌نشینی در یزد جلوگیری می‌کند.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از دادگستری کل استان یزد، محمدحسین رحیمی‌زاده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد در دیدار جمعی از مسئولین قضایی استان یزد با اشاره به ضرورت تلاش همه دستگاه‌ها برای اجرای طرح حد نگار در این استان، گفت: اجرای طرح حد نگار تا حد زیادی از گسترش حاشیه‌نشینی در یزد جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با اشاره به نقش مهم آموزش مهارت‌های زندگی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، گفت: عامل بسیاری از دعاوی خانوادگی در استان یزد ناشی از نداشتن مهارت‌های زندگی است که فقدان این مهارت موجب تنش و درگیری در خانواده‌ها می‌شود.

وی افزود: برای مبارزه و کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه لازم است تا مهارت‌های زندگی در مراحل مختلف زندگی به افراد آموزش داده شود تا از این طریق افراد، خانواده و جامعه را در برابر بسیاری از آسیب‌هایی که می‌تواند سلامت فرد و جامعه را به خطر بیندازد واکسینه کنیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد تأکید کرد: در راستای ارتقای مهارت‌های زندگی زوجین، آموزش ۱۰ مهارت از جمله مهارت خودآگاهی برای زوجین جوان پیشنهاد شده و در محتوای کارگاه‌های طرح امید دادگستری نیز گنجانده‌شده است.

رحیمی‌زاده در ادامه با اشاره به فعالیت‌های مؤثر کارگاه‌های طرح امید درزمینهٔ کاهش آسیب‌های خانواده، تصریح کرد: از مجموع ۲ هزار و ۴۰۲ مورد پرونده مرتبط با دعاوی خانوادگی وارده به کارگاه‌های طرح امید دادگستری، قریب به هزار مورد آن در مراحل مختلف از پیگیری پرونده خود را انصراف داده‌اند که البته این به معنای کاهش طلاق در مقطع فعلی نیست و فقط به معنای توقف رشد طلاق با اقدامات انجام‌شده است.

وی افزود: اکنون در راستای ارتقای سطح مهارت‌های زندگی آموزش‌هایی قبل و حین ازدواج و آموزش‌های مداخله در حین و پس از فرآیند طلاق به افراد ارائه می‌شود که این آموزش‌ها می‌تواند نقش بسزایی در ارتقای آگاهی‌ها در این زمینه داشته باشد.

معاون قضایی رئیس‌کل دادگستری استان یزد ادامه داد: اکنون آموزش‌های پیش از ازدواج از طریق همکاری با پادگان‌های نظامی، انتظامی و دانشگاه‌های استان برای سال جاری برنامه‌ریزی‌شده است تا آموزش‌های مهم و کاربردی به سربازان و دانشجویان ارائه شود. در موضوع ارائه آموزش به دانش آموزان با توجه به حساسیت موضوع باید با تعامل و همکاری با آموزش‌وپرورش و استفاده از اساتید مجرب محتوای آموزشی مناسب به دانش آموزان ارائه شود تا این قشر مهم نیز بتواند در برابر آسیب‌های اجتماعی مقاوم‌تر شود.

رحیمی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم اجرای طرح حدنگار در راستای مقابله با حاشیه‌نشینی و تصرف غیرقانونی اراضی ملی و دولتی در استان یزد، گفت: همه ادارات مرتبط باید تمام تعامل و همکاری خود را با اداره کل ثبت‌اسناد و املاک استان یزد در مسیر اجرای این طرح داشته باشند؛ چرا که این طرح در صورت اجرای کامل می‌تواند تا حد زیادی از تصرف غیرقانونی اراضی ملی و دولتی و گسترش حاشیه‌نشینی جلوگیری کند.

وی در پایان گفت: پدیده حاشیه‌نشینی نیز که از آن به‌عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی مهم یاد می‌شود نیازمند عزم همه مدیران استانی است؛ چراکه نمی‌توان در برابر این معضل اجتماعی که با بسیاری از آسیب‌های اجتماعی دیگر گره‌خورده است بی‌تفاوت بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: یزد تنش مهارت زندگی آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۷۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاج به کمیته‌های انضباطی، اخلاق و استیناف ابلاغ کرد: جلوگیری از حاشیه‌های غیرمتعارف در فوتبال

رئیس فدراسیون فوتبال در نامه‌ای به روسای کمیته‌های انضباطی، اخلاق و استیناف فدراسیون، دستورالعمل پیشنهادی سازمان لیگ کشور درباره جلوگیری از حاشیه های غیرمتعارف را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در نامه ای به روسای کمیته های انضباطی، اخلاق و استیناف نوشت:

احتراما با عنایت به بند ۱۰ از ماده ۳۵ و همچنین بند ۳ از ماده ۷۸ اساسنامه فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران،وفق مصوبه شماره ۱۴۰۳۵۲۱۲۴ مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۲۸ هیات محترم رئیسه فدراسیون فوتبال،دستورالعمل پیشنهادی سازمان لیگ کشور درباره جلوگیری از حاشیه های غیرمتعارف،صدور اعلامیه،بیانیه،اطلاعیه و مصاحبه های غیرفنی و خارج از حوزه مسولیت مقامات و ارکان رسمی باشگاهها و اشخاص مرتبط با آنان در کلیه لیگ های کشور،قبل از مسابقه،حین مسابقه،پس از مسابقه،داخل یا خارج ورزشگاه که برخلاف مقررات جاری صورت پذیرد،تخلف محسوب می شود.

بدیهی است،ارکان محترم قضایی بر حسب گزارش های واصله از سوی مبادی ذیربط در اسرع وقت نسبت به رسیدگی در چارچوب صلاحیت های مقرر اقدام و طبق آیین نامه های مربوطه اتخاذ تصمیم خواهند کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد
  • تاج به کمیته‌های انضباطی، اخلاق و استیناف ابلاغ کرد: جلوگیری از حاشیه‌های غیرمتعارف در فوتبال
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • لزوم ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر برای جلوگیری از حاشیه نشینی
  • درگیری مرزی بین قرقیزستان و تاجیکستان
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید
  • اوباش عامل درگیری در بیمارستان بهشهر دستگیر شدند
  • تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد